Turbo FONK EP

Nakon pesme „Yo!hambin 91“, koja je predstavila sadašnjost iz perspektive prošlosti, i pesme „Znooojjj!!! (БЕГЕФАНК)“, koja je izrasla iz iste perspektive, ali i pružila konkretniji pogled na sadašnjost iz nje same, SevdahBABY i Lou Benny se, uz Djixx kao podršku, vraćaju da namignu budućnosti pesmom „Nemoj da staješ“ i zaokruže Turbo fonk trilogiju.

„Nemoj da staješ“, kao i prethodna dva poglavlja Turbo fonk trilogije, donosi SevdahBABYjev raskošni i futuristički, a opet svedeni i zarazni plesni groove, preko koga Lou Benny hardcore rap rimama predstavlja stvarnost i ideale. Uz Djixx, čiji je vokal oplemenio refren pesme, „Nemoj da staješ“ predstavlja udruženi poduhvat članova SevdahBABY LIVE! postave i još jednu najavu novog SevdahBABYjevog albuma Sega Mega, ti i ja.

ico-free 

*Sva muzika i spotovi rađeni u Galama! produkciji su besplatni za ličnu upotrebu, ali su za svaku drugu upotrebu sva prava zadržana, po zakonu o autorskom i srodnim pravima. Ova zaštita autorskih prava se pre svega odnosi na korišćenje muzike i video spotova u proizvodnji TV i radio emisija, filmova i raznih audio-vizuelnih montažnih sekvenci. Ako želite da u tu, ili neku sličnu svrhu koristite muziku, ili video Galama! produkcije, javite se na: info@galamagalama.com. Hvala!