SevdahBABY & Djixx vs Jakarta - Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)

NOVA PESMA SEVDAHBABY & DJIXX, “TI MI SE TAKO SVIĐAŠ (SPIRITUS)”, je obrada pesme beogradskog benda “Јakarta”. Autentična SevdahBABY produkcija i ovaj put je obogaćena karakterističnim vokalom mlade Djixx. “Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)” je drugi singl ovog beogradskog producenta koja najavljuje novi album “SEGA MEGA, TI I JA” koji je planiran za jesen.

Original pesme “Spiritus” izvodila je beogradska grupa Jakarta. Autori originala su Jane Parđovski i Igor Popović. SevdahBABY i Djixx se zahvaljuju Igoru Popoviću i Vuku Parđovskom na ljubaznom ustupanju prava na obradu ove pesme.

*Album Sega Mega, ti i ja, kao i sva ostala muzika i spotovi rađeni u Galama! produkciji su besplatni za ličnu upotrebu, ali su za svaku drugu upotrebu sva prava zadržana, po zakonu o autorskom i srodnim pravima. Ova zaštita autorskih prava se pre svega odnosi na korišćenje muzike i video spotova u proizvodnji TV i radio emisija, filmova i raznih audio-vizuelnih montažnih sekvenci. Ako želite da u tu, ili neku sličnu svrhu koristite muziku, ili video Galama! produkcije, javite se na: info@galamagalama.com. Hvala!