(Sevdah)BABY STEPS (2004 - 2009)

Da li ste znali da SevdahBABY postoji od 2004. godine? Odgovor je: da! Izgleda da se nešto radilo i pre remixa Kokete Srđana Jula :) Pesme koje se nalaze u ovoj mp3 kolekciji nastale su u periodu od 2004. do 2009. godine. To je bilo vreme pre eksplozije socijalnih mreža, pre “lajkovanja”, “šerovanja” i sličnih pojava, tako da ove pesme nisu dobile zasluženu promociju, makar ne po današnjim standardima. Osim toga, u poslednje dve godine puno hardcore fanova SevdahBABY-a mi je tražilo da negde postavim mp3 za pesme kao što su Chit Chat, Now You Want Me Back, Quitter, itd, pa se konačno to sada i dogodilo.
Samo bih još da naglasim i to da u ovoj kolekciji nisu bukvalno sve pesme koje su rađene u tom periodu i da je bez obzira što su “pesme kao deca” :) došlo do selekcije.
Pred vama je mixtape od 20 pesama iz proto perioda SevdahBABY-a, kada sam uglavnom na pesmama radio ja sam, Milan Stanković, a.k.a. SevdahBABY.
Živeli! :D

 

ico-download

*Sva muzika i spotovi rađeni u Galama! produkciji su besplatni za ličnu upotrebu, ali su za svaku drugu upotrebu sva prava zadržana, po zakonu o autorskom i srodnim pravima. Ova zaštita autorskih prava se pre svega odnosi na korišćenje muzike i video spotova u proizvodnji TV i radio emisija, filmova i raznih audio-vizuelnih montažnih sekvenci. Ako želite da u tu, ili neku sličnu svrhu koristite muziku, ili video Galama! produkcije, javite se na: info@galamagalama.com.
Hvala!