SevdahBABY - Shemsah Groove

SevdahBABY se vraća svojim muzičkim korenima! U numeri “Shemsah Groove” se prelamaju glavne ideje vodilje muzičkog projekta SevdahBABY, a to su poigravanje sa elementima balkanske muzičke tradicije u kontekstu moderne elektronske muzike, kao i potpuno neočekivano kombinovanje urbane i ruralne kulture ovih prostora.
Muzički spot koji prati ovu numeru na najočigledniji način odslikava ideju ovog čudesnog spoja. Gosti u spotu su vrhunski predstavnici urbane “street” supkulture – fenomenalni freestyle plesač Ilija “Boogie” Antić i čuveni street artist “Junk”, dok je ulogu “tradicije” preuzeo SevdahBABY sa članovima svog live sastava. Ono što Shemsah Groove obećava je eksplozija pozitivne energije i dobre zabave. Shemsah Groove je takođe i živi dokaz da je dobra muzika uvek univerzalna, u svim kontekstima i svim društvenim okolnostima.

*Album Sega Mega, ti i ja, kao i sva ostala muzika i spotovi rađeni u Galama! produkciji su besplatni za ličnu upotrebu, ali su za svaku drugu upotrebu sva prava zadržana, po zakonu o autorskom i srodnim pravima. Ova zaštita autorskih prava se pre svega odnosi na korišćenje muzike i video spotova u proizvodnji TV i radio emisija, filmova i raznih audio-vizuelnih montažnih sekvenci. Ako želite da u tu, ili neku sličnu svrhu koristite muziku, ili video Galama! produkcije, javite se na: info@galamagalama.com. Hvala!