SevdahBABY & Djixx - Grad

U pesmi „Grad“ SevdahBABY i Djixx se obraćaju svom Beogradu kroz jednu tešku ljubavnu priču. Ono što devojka iz priče doživljava od svog sada već bivšeg partnera, to ponekada i mi svi dobijamo od svog grada koji je kao i momak iz ove pesme divan, ali ponekada divalj i surov.
Grad je priča o jednom trenutku, jednoj konkretnoj emociji, jer veliki grad natera svakoga da ponekada poklekne, ali isto tako i daje mogućnost za novi uzlet. Zato tmurna atmosfera ovog spota treba da bude vrsta katarze koja je svakome od nas ponekada potrebna da bi se ponovo uzdigao, kao i ovaj grad u kome ipak volimo da živimo.

 

*Album Sega Mega, ti i ja, kao i sva ostala muzika i spotovi rađeni u Galama! produkciji su besplatni za ličnu upotrebu, ali su za svaku drugu upotrebu sva prava zadržana, po zakonu o autorskom i srodnim pravima. Ova zaštita autorskih prava se pre svega odnosi na korišćenje muzike i video spotova u proizvodnji TV i radio emisija, filmova i raznih audio-vizuelnih montažnih sekvenci. Ako želite da u tu, ili neku sličnu svrhu koristite muziku, ili video Galama! produkcije, javite se na: info@galamagalama.com. Hvala!