SevdahBABY & Djixx - Izvini dušo izvini

Raiffeisen banka je nedavno krenula sa novom reklamnom kampanjom u kojoj predstavlja karticu za refinansiranje dugova sa svih ostalih kartica, uz prvih 6 meseci bez kamate.

Ukoliko vas je zaintrigirala muzika koja prati ovu reklamu, verovatno će vam biti drago da vam osvežimo pamćenje i podsetimo vas da je reč o obradi poznate pesme “Izvini, dušo, izvini…” iz 1985. godine, a koju je majstorski realizovao muzičar Milan Stanković, poznatiji kao “SevdahBABY”.

Pojavljivanje reklame na televiziji, Fejsbuk stranici banke i You Tube-u, izazvalo je mnogobrojne molbe i sugestije gledalaca koji su želeli da čuju ovu interesantnu pesmu u celosti. Zato je Raiffeisen banka odlučila da, u saradnji sa agencijom “McCann Erickson” i uz umetničku podršku Milana Stankovića, producira ne samo obradu čitave pesme, već i TV spot koji je prati.

Ovo je prvi projekat ove vrste koji je banka realizovala u svojim medijskim kampanjama, a koji ima za cilj da podrži domaću produkciju i rad naših novih, talentovanih muzičara kao što je SevdahBABY. Koristeći sve prednosti savremenih tehnologija i odličan vokal pevačice Djixx, SevdahBABY je uspeo da ovu pesmu, nekada popularnu među roditeljima današnjih tinejdžera, danas približi urbanoj omladini.
Pored toga, ovim muzičkim projektom Raiffeisen banka nastavlja da obogaćuje marketinško tržište Srbije, koristeći inovativne i savremene marketinške metode, kao i nove kanale komunikacije.

ico-download

*Sva muzika i spotovi rađeni u Galama! produkciji su besplatni za ličnu upotrebu, ali su za svaku drugu upotrebu sva prava zadržana, po zakonu o autorskom i srodnim pravima. Ova zaštita autorskih prava se pre svega odnosi na korišćenje muzike i video spotova u proizvodnji TV i radio emisija, filmova i raznih audio-vizuelnih montažnih sekvenci. Ako želite da u tu, ili neku sličnu svrhu koristite muziku, ili video Galama! produkcije, javite se na: info@galamagalama.com.
Hvala!