SevdahBABY & Djixx - Beton Lady

SevdahBABY i Djixx se vraćaju u novom ruhu! U pesmi Beton Lady, Djixx se od male slatke devojčice kakvom smo je videli i doživeli u spotovima “Pređimo na stvar” i “Izvini dušo izvini” transformiše u opasnu geto cicu, u Beton Lady. U suštini, Djixx je oduvek imala MC stranu u sebi, pa je ova pesma samo prva u nizu u kojoj će pokazati kako devojka koja odlično peva, zna i da repuje. SevdahBABY nam takođe pokazuje svoje drugo, malo luđe i sirovije muzičko lice, zalazeći u prostore bass muzike.

Režiju muzičkog spota za ovu numeru potpisuje Milan Stanković, SevdahBABY. Fabula spota se odvija u dva pravca; u prvoj priči vidimo bajkoviti svet jedne kraljice i njenog batlera. Njihov pomalo sado-mazo odnos dovodi do neočekivanog obrta na kraju spota, pa kao i u svakoj bajci dobro na kraju ipak pobeđuje. Sve to prate reperka Djixx i producent SevdahBABY, koji u ovom video ostvarenju imaju osim uloge kraljice i balera, i ulogu “hora iz grčke tragedije”. Ove dve fabule, dva sveta se na kraju ipak povezuju i uz pomoć modernih tehnologija zaviruju jedan u drugi.

ico-download

*Sva muzika i spotovi rađeni u Galama! produkciji su besplatni za ličnu upotrebu, ali su za svaku drugu upotrebu sva prava zadržana, po zakonu o autorskom i srodnim pravima. Ova zaštita autorskih prava se pre svega odnosi na korišćenje muzike i video spotova u proizvodnji TV i radio emisija, filmova i raznih audio-vizuelnih montažnih sekvenci. Ako želite da u tu, ili neku sličnu svrhu koristite muziku, ili video Galama! produkcije, javite se na: info@galamagalama.com.
Hvala!